Articles Comments

DVD blog » Kino a TV » Plavý kůň

Plavý kůň

V následujícím týdnu si nenechte ujít další díl páté řady série Slečna Marplová, který v premiéře na našich obrazovkách uvede britský televizní film na motivy románů Agathy Christie Plavý kůň. Časem pro tyto detektivní příběhy je vždy čtvrtek na ČT1 a datum uvedení tohoto dílu je 9. prosince 2010. Shodou okolností se tentýž díl objevil již v pátek 3.12.2010 na vybraných stáncích, trochu nelogicky zařazený jako další díl (již jedenapadesátý) do řady Hercule Poirot vydavatele Česká média Amercom.

Ovšem jistou vadou na kráse může u tohoto DVD být absence českého dabingu, takže pokud máte dobrý příjem a disponujete možností nahrávání, můžete ušetřit celých 70,- Kč.

http://www.dvdblog.funsite.cz/wp-content/uploads/mis_marple.jpg„>http://www.dvdblog.funsite.cz/wp-content/uploads/mis_marple.jpg“ alt=“" width=“162″ height=“121″ />

Zlo je potřeba rozpoznat a bojovat s ním. Další případ dámy s detektivními sklony. Slečna Marplová vyšetřuje smrt svého dávného přítele, otce Gormana, který byl brutálně zavražděn krátce poté, co poskytl poslední útěchu umírající paní Davisové. Den po jeho smrti od něj slečně Marplové přijde tajemný dopis se seznamem jmen. Ta se rozhodne vypravit do penzionu, ve kterém bydlela paní Davisová, a v jejím pokoji objeví dopisní papír hotelu Plavý kůň ve vesnici Much Deeping v Hampshiru. V tomto podniku slečnu Marplovou přivítají majitelky Thyrza Greyová a Sybil Stamfordisová, které kromě ubytovacího zařízení provozují se svou pomocnicí Bellou černou magii. Jak to všechno ale souvisí se smrtí otce Gormana? A proč musel zemřít jeden z hostů, kapitán Cottam? Slečna Marplová tentokrát stojí proti obzvláště rafinovanému vrahovi. Rafinovanému, ale také domýšlivému. A zvídavá dáma dokáže brilantně využít nejen toho, že se jí lidé rádi svěřují, ale i toho, že ji někteří hrubě podceňují.

Written by

Autor je adminem tohoto blogu.

Filed under: Kino a TV · Tags: ,

Napsat komentář

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>